Presentera företagets medarbetare

Som företag så är det en naturlig sak att vara en del av Internet. De flesta har någon form av sajt online där företaget presenterar sig. Idag när man söker ett företag så är det inte telefonkataloger man söker i utan man gör sina sökningar online för att hitta rätt.

Vad bör finnas på ett företags sajt?

Vilken typ av information ska man då lägga upp på företagets webbsajt? Så mycket som möjligt skulle vi vilja säga, det kan vara allt från vad företaget arbetar med till att presentera företagets medarbetare. Kontakt uppgifter är bland de viktigaste som man lägger upp, framförallt hur man vill bli kontaktad. Telefonnummer och e-postadress kan räcka långt.

Fyll på med relevant information allt eftersom. Det kan vara nya medarbetare som tillkommer och som kan presenteras. Det kan också vara nyheter som är intressant för presumtiva kunder men också för de som redan är kund idag. En idé kan vara att skapa ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på och som skickas ut med jämna mellanrum.

Framförallt så se till att det är uppdaterad och relevant information som finns på sajten. Gamla nyheter kan arkiveras så de senaste blir mer synbart online. Genom att vara aktiv på sin sajt så ser kunder detta och får den information som de behöver för att anlita ert företag. Det är viktigt att ge en rättvis bild över ert företag online.