Uppskatta dina privata och professionella relationer

Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska visa sin uppskattning, många lider av en oerhörd prestationsångest när dem ska köpa presenter till anda. En prestationsångest som är obefogad eftersom att mottagaren allt som oftast blir gladare för gesten än presenten i fråga. 

Att visa sin omgivning uppskattning gör man bäst i att vara en god medmänniska, men ibland vill man ge någon eller några det där lilla extra som förtydligar att man är glad och tacksam för att ha dem i sitt liv. Men vad ger man en människa som man bara vill visa sin uppskattning? Det vanligaste är en blomma vilket inte alls är att förkasta men vill man ge något annorlunda och framförallt kanske oväntat så är den perfekta presenten en postkaka.

Postkakan är inte bara ljuvligt god och hembakad utan den kommer också direkt till mottagarens dörr, för möjligheten att kunna avnjuta den direkt eller vid passande tillfälle. Exempel på andra presenter som också är uppskattade är böcker, biobiljetter, choklad eller lotter. Har du ett företag som gått med vinst, ja då är det dags att visa din personal den uppskattning som dem förtjänar. Ge dina anställda en present som dem kan njuta av på sin fritid, då visar du som företagsledare att du genuint uppskattar deras arbetsinsats.

Tillhör du en av dem som går runt med onödig ångest över vad du ska köpa i present till andra så ska du sluta med det omgående, det är slöseri med tid och energi. Tid och energi som du kan lägga på annat. Att köpa en bok till någon du tycker om är ett säkert kort, en bok är en present som man alltid kan ta till när man inte riktigt vet vad man ska köpa. Och Kunskap kan man inte få för mycket av, inte heller litterära mästerverk eller en högintressant självbiografi. En uppsjö av olika kategorier och titlar hittar du hos bland andra Adlibris, som har ett outtömligt lager av intressanta böcker.

Lycka till!