Få hjälp med företagets live streaming och webbinarier

I dagens värld sker alltmer med teknikens hjälp. Även webbinarier streamas idag istället för att du ser dem på plats. Om du själv inte är insatt, eller har en anställd som sköter tekniken klicka här för att få kontakt och hjälp.

Streaming

Ordet streaming har letat sig in i nästa varje hem och företag. Men det finns säkert någon där ute som inte är helt bekant med begreppet. Uppemot 90 % av Sveriges befolkning använder någon form av streamingtjänst. Kort förklarat betyder streaming att något levereras till din dator, telefon eller TV via internet. Det kan vara till exempel en film, musik eller podcast. Idag är det även vanligt att föreläsningar streams via datorn istället för att du är på plats för att ta del av dem.

Webbinarier

Precis som streaming har även webbinarie blivit allt vanligare. Webbinarie betyder alltså webbmöte. Ett lätt sätt att hålla en föreläsning utan att behöva bekymra dig om en lokal eller andra förberedelser som till exempel mat. Det finns olika sorters webbinarer. Till exempel utbildningar eller för att marknadsföra och sälja. Vad du ska tänka på om du vill hålla ett webbinarie är främst att tekniken fungerar ordentligt. Men såklart ska även själva presentationen vara väl genomtänkt.