Snart kommer snön och med den halkan – få hjälp med sandning med mera

Som chef är det ditt ansvar att erbjuda dina anställda en trygg och säker arbetsmiljö. Det innefattar allt från utrustning i lokalerna till en riskfri omgivning.

När kylan kommer kan ibland is och halka ställa till problem. Därför är det viktigt att se över både tak och omgivningen för att kunna säkerställa att inga säkerhetsbrister finns.

En trygg miljö för dig och dina anställda

Under vintern är det viktigt att tänka på de hala beläggningarna som ofta finns precis utanför dörren. Det är otroligt lätt hänt att du eller dina kollegor halkar vilket i värsta fall kan leda till skador som ett brutet ben eller hjärnskakning.

På frekventa platser såsom kontor där flödet av människor är stort kan det vara extra viktigt att underhålla omgivningen genom att sanda regelbundet. Läs mer här om hur du enkelt kan få hjälp och eventuella förebygga olyckor med hjälp av sandning.

Ta hjälp av experter

Det är en bra idé att ta hjälp av experter både för snöplogning och sandning. På så sätt kan du slippa oroa dig för att utsätta dina anställda för onödiga risker och hala områden vid kontoret.