Affärsresa till London

Brexit har varit en omtumlande upplevelse för alla européer och inte minst för svensk-brittiska företag som länge haft en nära relation. Trots Storbritanniens distansering från den europeiska kontinenten har London fortsatt en stark ställning som finanscentrum.

Många experter inom finansvärlden bedömer att huvudstaden fortfarande är Europas ledande finanscentrum. Dessutom är London en av världens ledande handelscentrum där multinationella företag fortsätter investera.

Det finns många olika aktiviteter i London vars syfte är att främja innovation och utbyte mellan svenska och brittiska företag. Inte minst har den Svenska Handelskammaren sitt kontor i London. De anordnar allt från seminarier och möten, till konferenser och nätverksevent där företag från Sverige och Storbritannien kan träffa varandra. För företagare är den här typen av aktiviteter ovärderliga och ett viktigt forum för utveckling.

Hitta den bästa flygbiljetten till London redan idag

Om du som företagare har som ambition att utveckla din relation till den brittiska marknaden erbjuder London den perfekta kombinationen mellan business och njutning. Samtidigt som du eftersträvar att kunna göra affärer kan nätverkandet ske i njutningsbara miljöer. Fokusera på målet men njut av processen genom att boka in ditt affärsmöte på en exklusiv restaurang eller mingla på en av Londons populära rooftop barer. London är en utmärkt miljö för en affärsresa, hitta din flygbiljett från Stockholm till London redan idag.